چه زمانی مسواک زدن برای روزه دار واجب می شود؟؟؟

تنها زمانی که مسواک برای روزه‌دار واجب می‌شود!

آیا تاکنون شنیده‌اید که مواقعی وجود دارد که مسواک زدن و یا خلال کردن دندان برای انسان مؤمن واجب شرعی می‌شود؟ این حکم در احکام مربوط به روزه وجود دارد.

مسواک

کسی که می‌داند یا احتمال  می‌دهد، در روز غذای باقیمانده در لای دندان فرو برده می‌شود، آیا لازم است هنگام سحر خلال یا مسواک کند؟ بر اساس فتوای مقام معظم رهبری و آیت‌الله نوری همدانی به این سؤال پاسخ داده می‌شود.

به نظر مقام معظم رهبری و آیت‌الله نوری همدانی اگر در حد احتمال باشد، اشکال ندارد؛ ولی اگر بداند در روز چیزی از آن فرو می‌رود، باید دندان خود را خلال یا مسواک کند و اگر انجام ندهد و چیزی از آن فرو رود، روزه‌اش باطل می‌شود و اگر فرو نرود، بنابر احتیاط واجب، باید قضای آن را به جا آورد.

منبع: تسنیم