بازديد علمي دانشجويان رشته مكانيك

روز شنبه مورخ 97/09/17 با حضور جمعي از دانشجويان رشته مكانيك و به سرپرستي آقايان دكتر مكرمي و افضل از اساتيد گروه مكانيك از نمايندگي ايران خودرو ديزل شهرستان كوار و همچنين از مراكز فني حرفه اي مستقر در  شهرستان كوار از نزديك بازديد نموده و با مراحل مختلف تست فني خودروها آشنا گرديدند، در ادامه از كارگاه ساخت اتاقك هاي اسانسور در شهرك صنعتي شيراز بازديد و از نزديك با مراحل ساخت آسانسور آشنا شدند. همچنين دانشجويان از تاسيسات اداره فني حرفه اي شيراز بازديد و با دستگاههاي CNC و نحوه كار آنها آشنا شدند. لازم به ذكر است دانشجويان پس از اقامه نماز و صرف ناهار در مجتمع رفاهي دانشگاه شيراز بازديد خود را ادامه و از ساير مراكز صنعتي در شيراز بازديد و شامگاهان به شهرستان فيروزاباد مراجعت نمودند. هدف از اين بازديد آشنايي دانشجويان با مراكز صنعتي مرتبط با رشته تحصيلي و روند توليد در بخش هاي صنعتي بود كه ميزان رضايتمندي دانشجويان از بازديد علمي بر اساس پرسش هاي انجام شده از آنها به طور كامل بود.