اردوي بازديد از بناهاي تاريخي شيراز

روز چهارشنبه مورخ 97/9/8 اردوي بازديد از بناهاي تاريخي شيراز با حضور سرپرست و يكي از اساتيد گروه معماري و جمعي از دانشجويان رشته ساختمان و معماري برگزار گرديد. در اين اردوي يكروزه كه با همكاري جناب اقاي بصيري از كاركنان شريف اداره كل ميراث فرهنگي استان فارس انجام شد از بناهاي تاريخي ارگ كريمخاني، نارنجستان قوام، موزه پارس، مسجد وكيل، باغ عفيف اباد  و سراي مشير بازديد بعمل آمد و نكات فني معماري براي دانشجويان توضيح داده شد. اين اردو تا عصر روز چهارشنبه ادامه داشت و دانشجويان در مجتمع رفاهي دانشگاه شيراز براي صرف ناهار و اقامه نماز حضور يافتند. از اهداف اين اردو آشنايي بيشتر دانشجويان با آثار هنري معماري در سطح استان ميباشد كه مورد رضايت كامل دانشجويان قرار گرفت.