برگزاري مسابقه نجات تخم مرغ

با همت واحد پژوهش دانشکده فنی سما و همکاری اساتید گروههای آموزشی دانشکده فنی سما  به مناسبت هفته پژوهش، مسابقه اي تحت عنوان "نجات تخم مرغ" با حضور گسترده دانشجویان  دانشكده فني حرفه اي سما برگزار گرديد.

در اين مسابقه كه با حضور 40 تيم دانشجويي و دانش آموزي در قالب تيم هاي دو تا چهار نفره  همراه بود، دانشجويان با طراحي سازه هاي مختلف و پرتاب آن از ارتفاع 10 متر با يكديگر به رقابت پرداختند. داوري اين دوره ازمسابقات با حضور 5 نفر از اساتيد گروههاي مختلف دانشكده انجام گرفت و داوران، شاخص هاي مختلف در خصوص هر سازه را بررسي و امتياز لازم به هر سازه داده شد. پس از اجراي مسابقه، امتياز تيم هاي مختلف بررسي و تيم هاي اول تا سوم و همچنين يك تيم به عنوان تيم خلاق در زمينه طراحي سازه انتخاب گرديد. در پايان برنامه، به تيم هاي برتر وهمچنين داوران، تنديس  یادبود و جوايز ارزنده اهدا گرديد.لازم به ذکر است واحد پژوهش  دانشکده فنی سما برنامه های متنوع و مسابقات متعددی را در طول سال برنامه ریزی و اجرا می نماید .