دیدار پایگاه شهید ابراهیم هادی بسیج دانشجویی دانشکده فنی سما با خانواده شهید فرامرز خاش (پور خسرو)

به گزارش روابط عمومی دانشکده فنی سما فیروزآباد ، پایگاه شهید ابراهیم هادی بسیج دانشجویی دانشکده فنی سما با خانواده دانشجوی شهید فرامرز خاش(پور خسرو) دیدار کردند و همچنین جهت غبار روبی مزار مطهر شهیدان در گلزار شهدا و بهشت زهرای شهرستان حضور یافتند.در بخشی از متن لوح سپاس ریاست دانشکده سما که تقدیم خانواده شهید گردید آمده است:

بسی مایه فضیلت است که یاد  شهدا  را  زنده  نگه  بداریم، تا  فانوس روشن چراغ راه تبار عاشقان و نوید  بخش بشارتی نو باشد.

صبر و صلابت و بصیرت شما ،خانواده بزرگوار شهید فلامرز خاش (پور خسرو) بهترین نمونه   درارائه عملی الگوی اخلاق و معنویت اسلامی در اقشار مختلف جامعه و حاکمیت این روح الهی در سطح جامعه است   که شایسته تقدیر و سپاس  است.