تسلیت دکتر ولایتی بمناسبت غرق شدن کشتی سانچی

رئیس هیئت موسس و هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی عروج افسران و کارکنان نفتکش ایرانی و همچنین سه نفر از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر علی اکبر ولایتی رئیس هیئت موسس و هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی در پیامی، عروج افسران و کارکنان نفتکش ایرانی و همچنین سه نفر از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی را تسلیت گفت.

پیام تسلیت دکتر ولایتی به این شرح است:

بسم‏ الله الرحمن الرحیم

انا لله و انا الیه راجعون

خبر حادثه دردناک و تاسف انگیز آتش سوزی و غرق نفتکش کشورمان و عروج کلیه افسران، کارکنان، خدمه و همچنین سه نفر از دانشجویان عزیز دانشگاه آزاد اسلامی، موجب تاسف و تاثر گردید و ایران اسلامی را در حزن و اندوه نشاند.

اینجانب این مصیبت بزرگ را به ملت بزرگ ایران، همکاران آنان و به ‏ویژه خانواده های داغدار این عزیزان تسلیت عرض نموده، برای آنان از خداوند متعال علو درجات و برای بازماندگان صبر و اجر مسئلت می نمایم.

علی اکبر ولایتی