قهرمانی تیم فوتسال دانشکده فنی سما فیروزآباد

به گزارش روابط عمومی دانشکده فنی سما فیروزآباد،به همت بسیج دانشجویی و گروه تربیت بدنی و به مناسبت هفته بسیج ، روز دانشجو و یادبود دانشجویان بسیجی پشنگیان یک دوره مسابقات فوتسال با حضور 10 تیم از دانشگاههای شهرستان فیروزآباد برگزار گردید.که در این دوره از مسابقات تیم دانشکده فنی سما فیروزآباد با حضور بازیکنان شایسته خود آقایان پیمان روستا،عباس روستا،جمشید قاسمی،علیرضا عباسی،سیامک رستمی،فرزاد شهریاری،شهاب حاتمی،یاشار زالپور،مقام نخست این دوره از مسابقات را کسب نمود.همچنین تیم های آدیداس و حسابداری که با حضور دیگر دانشجویان دانشکده سما تشکیل گردیده بود به ترتیب مقام های دوم و سوم را کسب نمودند.گفتنی است با نظر داوران مسابقات، آقایان جمشید قاسمی به عنوان آقای گل و محمد امیر یزدانی به عنوان بازیکن فنی این دوره از مسابقات انتخاب شدند.