جشن میلاد حضرت رسول اعظم (ص) و میلاد امام جعفر صادق (ع)

روز چهارشنبه 22/8/98 ساعت ده صبح جشن میلاد حضرت رسول اعظم (ص) و میلاد امام جعفر صادق (ع) در دانشکده فنی و حرفه ای سما فیروزآباد برگزار گردید. این مراسم با حضور و اجراهای متنوع دانشجویان سما برگزار شد. در آغاز برنامه ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلامی فیروزآباد ضمن خوش آمد گویی، مباحثی را در زمینه هفته وحدت بیان نموده و از دانشجویان جهت شرکت در نماز جمعه این هفته به منظور نمایش وحدت اقلیت های مذهبی دعوت نمودند. در ادامه مراسم امام جمعه معزز شهرستان فیروزآباد طی ایراد سخنانی با موضوع هفته وحدت بر ضرورت توجه به این موضوع تأکید فرمودند.

گفتنی است این مراسم با برگزاری برنامه های متنوع از جمله مداحی و مولودی خوانی با برگزاری مسابقات طنز و مفرح مختلف و ... ادامه یافت.